Fysio Fitness

Fysio Fitness

Fysiotherapie De Zorgmolen: Fysio Fitness

Als u op zoek bent naar een sportvorm die verantwoord bewegen mogelijk maakt in kleine groepen onder fysiotherapeutische begeleiding, dan is Fysio Fitness misschien iets voor u. Deze sportvorm is geschikt voor mensen die geen specifieke fysiotherapeutische doelen meer hebben en de sportschool misschien net een te grote stap vinden.

 

Wat is Fysio Fitness

Het mooie van Fysio Fitness is dat de trainingsprogramma's op maat worden gemaakt. Daarom is deze sportvorm geschikt voor elke leeftijdsgroep en ongeacht eventuele aandoeningen. Bij Fysio Fitness wordt er gekeken naar uw mogelijkheden en wordt er rekening gehouden met uw beperkingen.

Hoewel Fysio Fitness een sportvorm is die wordt begeleid door een fysiotherapeut, valt deze sportvorm niet onder de vergoeding van zorgverzekeraars. U zult daarom contributie moeten betalen om deel te nemen.

Als u op zoek bent naar een veilige en verantwoorde manier om te blijven bewegen in een sociale setting, overweeg dan eens om Fysio Fitness te proberen. Neem gerust contact op met Fysiotherapie De Zorgmolen om te kijken of Fysio Fitness geschikt is voor u.

Fysiotherapie De Zorgmolen
Poldermolen 2
3352 TH Papendrecht
Tel.: 078 615 99 66 
fysiodezorgmolen@gmail.com

Klik hier voor locatie & route

Copyright © 2024 Fysiotherapie De Zorgmolen. Alle rechten voorbehouden. | Privacyverklaring
Ontwerp: MaxiGraphx