Valpreventie -en training

Valpreventie -en training

Fysiotherapie De Zorgmolen: valpreventie -en trainingen

Valincidenten bij ouderen zijn helaas een veelvoorkomend probleem. Een ongelukkige val kan leiden tot ernstig letsel en kan zelfs fataal zijn. Om dit te voorkomen hebben verschillende partijen in Papendrecht de handen ineengeslagen, op initiatief van de GGD, om het aantal valincidenten bij ouderen terug te dringen.

Om het risico op vallen te verkleinen, is het van belang om te screenen op risicofactoren zoals balansproblemen, krachtproblemen, zichtproblemen of medicijngebruik. Fysiotherapie De Zorgmolen participeert in dit initiatief als intaker/screener en als behandelaar. Wij bieden valpreventie en valtraining aan voor ouderen met een verhoogd valrisico.

Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van een individueel afgestemd programma om het risico op vallen te verkleinen en de mobiliteit en kracht te vergroten. Door middel van oefeningen gericht op balans, spierkracht en coördinatie, zorgen wij ervoor dat ouderen zich veiliger voelen tijdens dagelijkse activiteiten.

Voorkomen is beter dan genezen. Maak daarom een afspraak bij Fysiotherapie De Zorgmolen voor valpreventie- en training en vergroot uw veiligheid en zelfstandigheid.

Fysiotherapie De Zorgmolen
Poldermolen 2
3352 TH Papendrecht
Tel.: 078 615 99 66 
fysiodezorgmolen@gmail.com

Klik hier voor locatie & route

Copyright © 2024 Fysiotherapie De Zorgmolen. Alle rechten voorbehouden. | Privacyverklaring
Ontwerp: MaxiGraphx