Sensomotorische training bij kinderen

Sensomotorische training bij kinderen

Fysiotherapie De Zorgmolen: Sensomotorische training bij kinderen

Beweging is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Door middel van spelen ontwikkelen kinderen hun zintuigen en motoriek. Maar soms gaat het niet vanzelf en kan een kind moeite hebben met bepaalde bewegingen. Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals passiviteit, lage spierspanning, asymmetrie, onhandigheid of moeite met stilzitten. In deze gevallen kan fysiotherapie uitkomst bieden.

 

Behandelingen voor kinderen

Bij Fysiotherapie De Zorgmolen bieden we behandelingen voor kinderen met motorische ontwikkelingsproblemen. Door middel van gerichte oefeningen en spelletjes vergroten we de motorische mogelijkheden van het kind. Zo helpen we het kind om meer zelfvertrouwen te krijgen en beter mee te komen op school en tijdens het spelen.

Onze behandeling is op maat gemaakt voor het kind en wordt aangepast aan de specifieke problemen en behoeften van het kind. Hierbij werken we nauw samen met ouders, leerkrachten en andere zorgverleners om het beste resultaat te behalen.

 

Neem contact op

Als u merkt dat uw kind moeite heeft met bewegingen of problemen heeft met de motorische ontwikkeling, aarzel dan niet om contact op te nemen met Fysiotherapie De Zorgmolen. Wij helpen graag bij het verbeteren van de motorische vaardigheden van uw kind.

Fysiotherapie De Zorgmolen
Poldermolen 2
3352 TH Papendrecht
Tel.: 078 615 99 66 
fysiodezorgmolen@gmail.com

Klik hier voor locatie & route

Copyright © 2024 Fysiotherapie De Zorgmolen. Alle rechten voorbehouden. | Privacyverklaring
Ontwerp: MaxiGraphx